Interviews

Traineeship interviews

sara-moers

Piepjong was Sara Moers toen ze haar masterdiploma haalde aan de Maastricht University. Nog te jong voor een meerjarige functie vond ze, en daarom had ze een duidelijk plan. Ze wilde bij Canon een traineeship gaan doen om haar kennis in de praktijk te leren toepassen. Zo gezegd, zo gedaan.

Lees het interview met Sara »

david engberts over werken bij calco

Hij had een duidelijke interesse in de branche, maar niet de juiste studieachtergrond. Toch bood de Masterclass van Calco aan David Engberts (24) de mogelijkheid om een carrière in de IT te starten. Inmiddels werkt David alweer een tijdje bij het bedrijf en er gaat een IT-wereld voor hem open.

Lees het interview met David »

remko-van-luik

Na zijn studie Natuurkunde aan de TU Delft besloot Remko van Luik een traineeship bij Stork te doen. Hij solliciteerde specifiek bij dit bedrijf vanwege het internationale programma dat zij bieden en de verantwoordelijkheid die je vanaf dag één krijgt.

Lees het interview met Remko »

sabine-oudt

Sabine Oudt (26) wilde na haar studie overal wel werken, als het maar niet binnen het bankwezen zou zijn. Hoe ze er dan toch terecht kwam en het nog naar haar zin heeft ook? Dat is te danken aan Procam: een bemiddelaar tussen bedrijven en IT-talenten.

Lees het interview met Sabine »